Iverus Viajes

Categoria
Comunicació, Disseny, Web
Sobre aquest projecte

Iverus Viajes és un nou grup d’agències de viatges nascut a Banyoles constituït en tres línies diferents de negoci: Iverus Viajes, Iverus Viajes de Pesca i Iverus Incoming Groups. L’empresa va decidir fer un salt endavant i des d’Oliver Gràfic, com ja vam fer fa deu anys, hem actualitzat la identitat corporativa i l’hem adaptada a les diferents divisions. La imatge central evoca un antic mosaic romà que reproduïa un sol. La nova identitat corporativa es reflecteix en tota la papereria de l’agència.

Oliver Gràfic també ha dissenyat i posat en funcionament la nova pàgina web, adaptada a dispositius mòbils, de l’agència (www.iverusviajes.es) amb una imatge moderna i actual, pensada per trobar ràpidament la informació necessària, així com potenciant les propostes i serveis que l’empresa ofereix. Finalment, s’ha incorporat un cercador de viatges a mida.

La nova imatge corporativa i el nou disseny web s’incorporarà pròximament també a les pàgines webs d’Iverus Incoming Groups i Iverus Viajes de Pesca.