Esdeveniment CINC Cèntims

Categoria
Comunicació, Disseny, Esdeveniments
Tags
disseny, oliver gràfic
Sobre aquest projecte

Aquest febrer s’està celebrant la tercera edició de CINC cèntims de creació local. Unes converses properes i un debat sobre artistes i creadors de Banyoles. Aquest any el cicle està dedicat a l’arquitectura, comissariat per Marc Riera i Pau Sarquella, arquitectes banyolins.

Des de l’Estudi Oliver Gràfic n’hem creat la imatge gràfica, les adaptacions per a tots els canals i suports i a més, n’hem organitzat l’escenografia. Aquest any hem creat un ambient càlid, a l’Auditori de l’Ateneu de Banyoles amb mobiliari de la Rebotiga de Banyoles amb l’objectiu de donar visibilitat al comerç local.

Sense perdre l’arrel d’aquestes xerrades, hem escollit butaques de diferents estils tenint en compte també, l’època dels protagonistes.

Un sofà, tres butaques, un llum de peu i un penjador triats amb detall, i una projecció desenvolupada pels comissaris Marc Riera i Pau Sarquella, creen un ambient distès que donen peu als col·loquis d’arquitectura d’enguany generant un gran interès entre el públic.

Des de l’Estudi treballem amb l’organització i la realització d’exposicions, xerrades i presentacions, entre altres esdeveniments.

Aquest esdeveniment s’organitza des de la Biblioteca de Banyoles, el Centre d’Estudis Comarcals de Banyoles i  l’Ateneu de Banyoles. Enguany amb la col·laboració del Col·legi d’Arquitectes de Girona, Xarxa d’Arxius Comarcals i Consorci per a la Normalització Lingüística.