Una bona foto ven més que mil paraules

oliver grafic disseny comunicacio

Una bona foto ven més que mil paraules

Les bones fotos, aquelles que reuneixen tots els estàndards de qualitat, no es fan amb un mòbil, encara que després s’hi puguin aplicar un miler de filtres i retocs. Les bones fotos es fan amb bones càmeres i, sobretot, amb bons professionals.  

Hi ha moltes coses a tenir en compte abans d’accionar el disparador: la idea, la llum, l’enfocament, la col·locació dels objectes o els models, l’entorn, la decoració… La gestió posterior de la instantània, amb programes específics, també resulta determinant per a obtenir un òptim resultat final.  

Una imatge potent inspira i evoca, provoca sensacions i sentiments, empeny a prendre decisions i reflecteix allò que volem transmetre com a empresa. La dita Una foto val més que mil paraules és ben certa, però aplicada al màrqueting (tradicional i digital) es pot transformar perfectament en aquesta altra: Una bona foto ven més que mil paraules.  

Cuidar la qualitat de les imatges que es publiquen en tots els treballs en paper, a la web i a les xarxes socials dels vostres negocis és important pels següents motius:  

  • És una carta de presentació perfecta per a la teva empresa perquè transmet professionalitat i prestigi. 
  • Perquè el primer impuls del comprador es genera sempre mitjançant la vista… 
  • Perquè l’impacte entre el vostre públic és major i, per tant, la possibilitat de connectar amb més persones augmenta. I a més possibles clients, més possibles vendes. 
  • Perquè les bones fotografies corporatives i de producte fan que tots els elements de comunicació i publicitat de la vostra empresa agafin un nou impuls, assolint una major reputació.