Hem tornat, hem crescut!

oliver_grafic

Hem tornat, hem crescut!

Ja som quí, ja hem tornat! Després d’uns mesos de canvis estructurals que ens han permès ampliar els nostres serveis, avui obrim una finestra al món amb aquesta nova pàgina web des de la qual us anirem explicant aquells projectes en què estiguem treballant, us informarem d’aquelles notícies que considerem interessants i, amb l’ajut de les xarxes socials, sabreu què fem i com ho fem en el nostre dia a dia. 

En aquesta nova etapa d’Estudi Oliver Gràfic oferim solucions integrals, creatives i eficients a les necessitats dels nostres clients. Ara ja estem preparats per intervenir en totes les etapes d’elaboració d’un projecte, sigui de la mida que sigui. Ens agrada la proximitat, escoltar, conversar, conèixer, assessorar, sorprendre i acompanyar el client durant tot el procés d’elaboració i més enllà, si és necessari.

Hem crescut, sí. Comprova-ho fent una passejada per la nova pàgina web. Al marge del disseny, ara també elaborem estratègies de comunicació tradicional, corporativa i en línia, de màrqueting digital, de publicitat, de desenvolupament de pàgines web i de gestió de xarxes socials. I oferim d’altres serveis, com ara l’organització d’esdeveniments, fotografia, vídeo, packaging, etc.

Posem dia i hora, i comencem a treballar? Som-hi!