Els usuaris prefereixen contactar amb l’empresa enviant un missatge, abans de trucar per telèfon

Els usuaris prefereixen contactar amb l’empresa enviant un missatge, abans de trucar per telèfon

L’aplicació de missatgeria de la xarxa social de Facebook, inclou, des de fa poc, la possibilitat que les empreses es comuniquin amb els seus clients via xat. De fet, un 56% dels usuaris de la xarxa i clients prefereixen contactar amb l’empresa via Facebook Messenger abans que utilitzar el servei d’atenció al client via telèfon.

Tot i això, el comportament general dels usuaris acostuma a ser deixar les queixes de forma pública en el mur del perfil d’empresa de Facebook i, enviar missatges directes a través del Facebook Messenger per a preguntes tècniques, consultes de botiga, de producte, etc.

A més, segons Facebook, el 53% de les persones tenen més probabilitats de comprar en una empresa que poden enviar missatges directament. Això sí, l’usuari espera parlar amb una persona i no amb un robot que dóna respostes automatitzades.

Cada missatge que rep una empresa, s’ha de respondre, sigui negatiu o positiu. Com també s’ha de donar una resposta, sempre, en comentaris negatius que es fan en publicacions. D’altra banda, el temps que passa entre que un usuari envia un missatge i el que tarda l’empresa en respondre, és un aspecte importnt, i ha de ser el mínim possible.

Segons Facebook, cada mes, empreses i persones, s’envien més de 2.000 millons de missatges a Facebook Messenger.

Per cert, ja ens segueixes a Facebook? Mira el nostre perfil AQUÍ. 😊