Converteix-te en referent a través de l’”inbound marketing”

estratègies inbound marketing

Converteix-te en referent a través de l’”inbound marketing”

Cada dia realitzem cerques a la xarxa per obtenir informació. Aquesta activitat quotidiana, que ens passa quasi inadvertida, és el pilar de l’inbound marketing màrqueting d’atracció: aconseguir que algú que busca una determinada informació vagi a parar al nostre web o a les nostres xarxes, i allà hi trobi continguts rellevants i útils. A partir d’aquest moment, una bona estratègia de màrqueting aconsegueix que part d’aquests usuaris esdevinguin clients.  

En el màrqueting d’atracció es combinen diversos elements del màrqueting, com ara les tècniques de SEO, l’ús de les xarxes socials, la creació de continguts originals i l’analítica del trànsit digital. El que el diferencia del màrqueting més tradicional és que s’inverteix la relació entre empreses i individus: en lloc d’”anar a buscar” els clients, són ells qui venen a visitar els nostres canals perquè el que hi troben els resulta interessant. Per tant, es tracta d’un procés llarg i complex, en què els resultats s’assoleixen gradualment, però amb més solidesa i durabilitat: es tracta d’establir una relació de confiança amb els usuaris perquè esdevinguin futurs clients gràcies a tot allò que els aportem, més enllà de la compra del producte o la utilització d’un servei.  

Hem d’enfocar l’estratègia del màrqueting d’atracció partint del coneixement com més precís millor de qui és la nostra audiènciaqui utilitzarà el nostre producte o servei? Qui buscarà els continguts que puguem generar? Què li pot interessar? Un cop tinguem clara aquesta qüestió, podem pensar com encarar cadascuna de les etapes que comprèn el màrqueting d’atracció: la descoberta de la nostra marca, la consideració dels clients sobre els productes o serveis que oferim, i la decisió final d’adquirir-los.  

Així doncs, transmetre la nostra expertesa, convertir-nos en un aparador de coneixement fiable i rigorós, comunicat amb un estil adequat i atractiu als nostres públics, és la millor carta de presentació que podem tenir en l’entorn digital. A Oliver Gràfic treballem el pla dinbound marketing colze a colze amb el client per ajustar-lo als seus objectius i necessitats. El nostre equip dissenya estratègies adaptades a la vostra organització i crea i planifica continguts de valor que comuniquin els punts forts que us diferencien i ofereixin informació rellevant per als usuaris.