Com pujar fotografies a Instagram des de l’ordinador

pujar imatges instagram des de ordinador

Com pujar fotografies a Instagram des de l’ordinador

Instagram és la plataforma social més utilitzada del món per pujar-hi imatges, però no és perfecte. Una de les principals crítiques que reben els seus gestors és que no volen que es pugui utilitzar des d’un ordinador de sobretaula (sigui un PC o un Mac), una de les principals demandes dels milions d’usuaris que acumula. Només dispositius mòbils i això, sens dubte, és un punt dèbil.

No obstant això, existeix una manera de publicar-hi fotos des de l’ordinador. Una solució, un truc enginyós, fàcil i ràpid en el teu navegador web. La clau és ‘enganyar’ a Instagram perquè es pensi que ens estem connectant des d’un dispositiu mòbil i no pas des d’un ordinador.

Anem a pams:

  • Entra al compte en què vols publicar des de l’ordinador.
  • Utilitza el comandament ‘Inspeccionar element’. Hi accediràs mitjançant el botó dret del ratolí. La pantalla s’haurà dividit en dues parts. Un cop dins, selecciona el símbol d’un telèfon mòbil que apareix a dalt, a la dreta, del teu mur de gestió.
  • Fes clic i veuràs que la pàgina es veurà com si fos la del teu mòbil.
  • Refresca la pàgina del navegador i espera’t que carregui.
  • Ara, en el teu mur de gestió hi apareix el símbol ‘+’ que abans no hi era que té la mateixa funció que al teu Instagram del mòbil: afegir una imatge.
  • Ja pots tancar el mur de gestió; no et preocupis, el símbol ‘+’ continuarà on era…
  • Tindràs a la teva disposició també les opcions de filtres, textos, ampliar o contraure la imatge i donar-li la volta, etc.

Per acabar, una advertència: en alguns navegadors, tant en PC com en Mac, les imatges en format PNG no es detecten correctament. És millor que estiguin en format JPG o JPEG.