EXPOSICIÓ ARQUITECTES I CIUTAT

Exposició concebuda pels comissaris del cicle “Cinc cèntims de creació local”, Marc Riera i Pau Sarquella, juntament amb l’estudi Oliver Gràfic i la regidoria d’Urbanisme que convida a reflexionar sobre la construcció de la ciutat del segle XX

a-03
a-02

Exposició concebuda pels comissaris del cicle “Cinc cèntims de creació local”, Marc Riera i Pau Sarquella, juntament amb l’estudi Oliver Gràfic i la regidoria d’Urbanisme que convida a reflexionar sobre la construcció de la ciutat del segle XX

Exposició concebuda pels comissaris del cicle “Cinc cèntims de creació local”, Marc Riera i Pau Sarquella, juntament amb l’estudi Oliver Gràfic i la regidoria d’Urbanisme que convida a reflexionar sobre la construcció de la ciutat del segle XX

a-03
a-03
a-02
a-02
a-05

La mostra significarà la re-obertura del passatge de Moble Tarradas, com a espai públic i d’exposició.

a-01
a-01
a-01
a-04
siis-06
a-04
a-04
siis-06
siis-06