Nova identitat corporativa Iverus Viajes

Categoria
Comunicació, Disseny, Web
Sobre aquest projecte

Iverus Viajes és un nou grup d’agències de viatges que ha nascut a Banyoles, però amb clients i projectes per tot l’Estat. Després d’una llarga trajectòria com a empresa de viatges culturals, l’empresa va decidir fer un salt endavant i constituir-se com a grup amb diferents divisions de viatges, adaptats a les necessitats dels clients: Iverus Viajes, Iverus Viajes de Pesca i Iverus Incoming Groups.

 

Des d’Oliver Gràfic, vam gestionar fa uns deu anys la imatge gràfica d’Iverus Incoming Groups i ara, amb la nova definició de l’empresa, hem actualitzat la identitat corporativa de la marca i l’hem adaptada a les diferents divisions.

 

Iverus Viajes va néixer com a plataforma per a viatges culturals per a grups, principalment dirigit a turistes alemanys que volien conèixer diferents destinacions a l’Estat, França i Portugal. La imatge gràfica va voler reforçar aquest component cultural de l’empresa, amb un antic mosaic romà que reproduïa un sol.

 

Ara, la imatge s’ha adaptat i actualitzat i, a més, s’acompanya d’altres elements gràfics, també en forma de mosaic, que recorden l’element principal de cadascuna de les divisions.

 

La identitat corporativa es reflecteix en tota la papereria de l’agència, que també hem treballat des de l’estudi.

 

Des d’Oliver Gràfic hem dissenyat també la nova pàgina web de l’agència (www.iverusviajes.es) amb una imatge moderna i actual, pensada per a l’usuari final perquè ràpidament pugui trobar la informació que necessita i també les propostes i serveis que l’empresa li ofereix, a més d’incorporar un cercador de viatges a mida. Tot plegat en una web adaptada també per a dispositius mòbils.

 

La nova imatge corporativa i el nou disseny web s’incorporarà properament també a les pàgines webs de Iverus Incoming Groups i Iverus Viajes de Pesca.